Meta merr pjese ne Konventen e LRI.

> Meta merr pjese ne Konventen e LRI. > Meta- Lezha se shpejti qytet universitar. > Meta- LRI, pjese e rëndësishme e ndryshimìt dhe progresit. > Meta- LSI, Parti e te rinjve me kuroja dhe solìdare. > Meta- Duhet atdhedashuri dhe vullnet polìtik për te marre statusi. > Meta- Interesat kombëtare duhet te ngrihen mbi …