Fjala e kandidatit për kryetar të Lëvizjes Socialiste për Integrim, Luan Rama

Fjala e kandidatit për kryetar të Lëvizjes Socialiste për Integrim, Luan Rama, në takimin me drejtuesit e strukturave të LRI-së së Tiranës Faleminderit të gjithë juve përfaqësues të strukturave të LRI-së të qytetit të Tiranës për mundësinë që me jepni të diskutoj se bashku me ju dhe të ndaj me ju çështje të rëndësishme që …