Dejana Kallogjerovic

img
Prej vitit 2014, ajo ndjek studimet e larta ne degen Gazetari te Universitetit te Tiranes.

Pas angazhimit ne European Youth Parliament dhe projektet e Erasmus +, ne vitin 2013 iu bashkua Levizjes Rinore per Integrim.

Ne zgjedhjet lokale te vitit 2015 ajo u zgjodh Anetare e Keshillit Bashkiak te Bashkise Tirane.

Ne Maj 2016, ajo u zgjodh Kryetare Kombetare e Studenteve me voten e gjithe studenteve te Shqiperise.

Znjsh. Kallogjerovic, po ashtu eshte zgjedhur me vote nga studentet e Universitetit te Tiranes si Antare e Senatit Akademik te ketij Universiteti.  Eshte pjese e Akademise se Anti-Korrupsionit dhe Keshillit Rinor, te Ambasades Amerikane.

Ka marre pjese vazhdimisht ne aktivitete nderkombetare, ne Portugali, France, Gjermani, Maqedoni, Mal i Zi, Sllovaki, etj.

Ne Kongresin Boteror te IUSY mori pjese si delegate e Shqiperise.