Sara Lleshi

img
Sara Lleshi ka lindur me dt 05.12.1992 ne qytetin e Burrelit.

Studimet e larta i ka perfunduar ne degen “Pune Sociale” ne Fakultetin e Shkencave Sociale te Universitetit te Tiranes. Gjithshatu, ka perfunduar Masterin Shkencor  ne degen “sherbime sociale ne drejtesine penale ”  ne FSHS.

Sara ka 4 vite qe angazhohet ne forumin e Levizjes Socialiste per Integrim. E ka nisur angazhimin e saj ne strukturen e studenteve te LRI ne fakultetin ku ajo ka kryer studimet. Pas kontributit te dhene ne kete strukture, ajo u perqendrua ne anen organizative te aktiviteteve dhe takimeve te ndryshme qe zhvilloheshin nga Levizja Rinore per Integrim. Aftesite dhe perkushtimi i saj, bene te mundur qe ne Qershor te vitit 2016 te zgjodhej nga Komiteti Drejtues Kombetar,  Sekretare Organizative e Levizjes Rinore per Integrim.