LRI, uron studentët me rastin e vitit të ri akademik.

LRI, uron studentët me rastin e vitit të ri akademik. Lëvizja Rinore për Integrim organizoi një aktivitet ditën e sotme në “Qytetin Studenti”, në kuadër në fillimit të vitit t ë ri akademik 2012-2013 i cili starton nesër në të gjitha universitetet publike dhe private. Qindra të rinj të Lëvizjes Rinore për Integrim mirëpritën dje …