LRI, tryezë bashkëbisedimi me gjimnazistët për reformimin e Maturës Shtetërore

LRI, tryezë bashkëbisedimi me gjimnazistët për reformimin e Maturës Shtetërore Matura shtetërore dhe problemet e saj ka qenë çështja e shtruar për diskutim në një tryezë të mbajtur nga Lëvizja Rinore për Integrim, tryezë diskutimi me gjimnazistët e Tiranës me titull “Matura Shtetërore kërkon zgjidhje. Barazi, meritokraci, transparencë”. Lëvizja Rinore për Integrim kishte ftuar …