LRI protestë para selisë së BE: Vërini vizën Ramës

Të rinjtë e LRI, në mënyrë simbolike kanë protestuar sot përpara selisë së BE në Tiranë.

Ata kanë zgjedhur të përçojnë mesazhin kuptimplotë për BE që Shqipëria dhe të rinjtë e duan integrimin europian ndaj kërkojnë që BE t’i heqë vizën Edi Ramës, por jo shqiptarëve të pafajshëm.

Ata kanë marrë shkas nga vendimi i një dite më parë i parlamentit të Holandës që votoi pro që Shqipërisë t’i rikthehen vizat.

/ In News / By LSI / Comments Off on LRI protestë para selisë së BE: Vërini vizën Ramës