Lëvizja Rinore për Integrim ka zhvilluar një bashkëbisedim mes studentëve shqiptarë dhe disa pedagogëve anglezë

Lëvizja Rinore për Integrim ka zhvilluar një bashkëbisedim mes studentëve shqiptarë dhe disa pedagogëve anglezë mbi ndryshimet e sistemit arsimor shqiptar me atë anglosakson. Ky aktivitet u zhvillua në ambientet e Muzeut Kombëtar dhe merrnin pjesë qindra të rinj. Ndër të ftuarit ishin Liam Ëidman, drejtori i studentëve ndërkombëtarë për ‘Queen Mary University’ në Londër,

/ In Archived Articles / By LSI / Comments Off on Lëvizja Rinore për Integrim ka zhvilluar një bashkëbisedim mes studentëve shqiptarë dhe disa pedagogëve anglezë