Lëvizja Rinore për Integrim ka zhvilluar një bashkëbisedim mes studentëve shqiptarë dhe disa pedagogëve anglezë

Lëvizja Rinore për Integrim ka zhvilluar një bashkëbisedim mes studentëve shqiptarë dhe disa pedagogëve anglezë mbi ndryshimet e sistemit arsimor shqiptar me atë anglosakson. (more…)

/ In Archived Articles / By LSI / Comments Off on Lëvizja Rinore për Integrim ka zhvilluar një bashkëbisedim mes studentëve shqiptarë dhe disa pedagogëve anglezë

LRI, uron studentët me rastin e vitit të ri akademik.

LRI, uron studentët me rastin e vitit të ri akademik. Lëvizja Rinore për Integrim organizoi një aktivitet ditën e sotme në “Qytetin Studenti”, në kuadër në fillimit të vitit t ë ri akademik 2012-2013 i cili starton nesër në të gjitha universitetet publike dhe private. (more…)