Klevi Pojana

img
Klevi Pojana ka lindur ne Tirane me 25 Maj 1995,  Studimet e mesme i kreu ne gjimnazin ‘Partizani’ dhe aktualisht student ne Fakultetin e Drejtesise, Universiteti i Tiranes.

Eshte diplomuar si ‘Njohes i Politikave’ dhe ‘Lideri i ri’ prane Akademise Profesionale ELITA.

Prej kater vitesh eshte pjese e Levizjes Socialiste per Integrim ne nje angazhim konsistent ne strukturat e forumit rinor.

Ne vitin 2014 mbulon rolin e koordinatorit te struktures se gjimnazeve ne Levizjen Rinore per Integrim dhe ne vitin 2016 garon per pozicionin e kryetarit te LRI.

Pas procesit te votimit zgjidhet nenkryetar i LRI.

Klevi Pojana ka qene pjese e disa kauzave qe ka ngritur Levizja Rinore per Integrim si : Matura Shteterore, ligji per punen vullnetare, rritjen e perfaqesimit rinor,mbrojtjen dhe rritjen e peshes se femres ne shoqeri si dhe zhvillimin e aktiviteteve per promovimin dhe evidentimin artistik, sportiv, kulturor e politik te te rinjve.

Nder vite ka marre pjese ne nje ser trajnimesh dhe aktivitetesh brenda dhe jasht vendit, kryesisht me fokus politikat rinore por dhe ne fushen e jurisprudences.

Gezon shume mire gjuhen Angleze dhe ate Italiane.