Gjimnazistët e LRI, piknik buzë liqenit të Farkës

Gjimnazistët e LRI organizuan ditën e djeshme një piknik buzë liqenit të Farkës. Natyra e jashtëzakonshme, alegria, lojërat, këngët, vallet dhe të qeshurat pafund dhuruan një ditë ndryshe për të rinjtë energjik të LRI.

/ In News / By LSI / Comments Off on Gjimnazistët e LRI, piknik buzë liqenit të Farkës