Gaetano Doci

img
Gaetano Doci i lindur me date 26.08.1994 ne Tirane, ka perfunduar studimet ne ciklin bachelor per mardhenie nderkombetare dhe eshte ne vazhdim te masterit ne UT per te njeten dege . Ka ndjekur disa cikle ne akademine profesionale elita . Eshte aktiv ne LRI qe prej 2012 dhe aktualisht mban postin e Sekratarit per Antaresine ne kete forum.

Eshte bere pjese ne 2012, kohe ne te cilen u fokusua ne strukturen e studenteve te LRI. Me pas, ne fushaten e zhviluar ne 2013 ai u angazhua ne grupin e LRI te Njesise Administrative N.10. Ai ndoqi te njejtin angazhim edhe gjate fushates se vitit 2015. Me pas, gjate vitit shkollor 2015-2016 zgjodh ne postin e kooordinatorit per universitetet private ne strukturen e studenteve te LRI. Puna dhe perkushtimi I treguar, mundesuan qe ne Qershor te 2016 te zgjidhej Sekretar per Anetaresine nga Komiteti Drejtues i LRI.