FOTOLAJM/Sot shqiptarët protestojnë! LRI godet me mesazhin për protestën!

Të rinjtë e LRI kanë stampuar në kurrizin e tyre imazhe me dështimet e qeverisë Rama, për të treguar se ata janë të vendosur se koha e Edi Ramës ka mbaruar dhe kjo qeveri i takon së shkuarës!

Me flamujt kombëtar në duar ata i thonë kësaj qeverie se shohin nga e ardhmja!

 

/ In News / By LSI / Comments Off on FOTOLAJM/Sot shqiptarët protestojnë! LRI godet me mesazhin për protestën!