FOTOLAJM/ Të rinjtë e LRI mesazh të veçantë në duar

Të rinjtë e Forumit Rinor të LRI kanë zgjedhur një mesazh të veçantë për protestën.

Të rinjtë e LRI kanë shkruar në duart e tyre mesazhet kryesore që e shoqërojnë dhe sloganet e LSI “Shqipëria shtëpia juaj”, dhe “Rama ik”.

 

/ In News / By LSI / Comments Off on FOTOLAJM/ Të rinjtë e LRI mesazh të veçantë në duar