img
Fiona Dani e lindur ne daten 15.10.1997 ne qytetin e Tiranes .

Fiona ka mbaruar ne gjimnazin e pergjithshem Qemal Stafa me rezultate te shkelqyera dhe aktualisht vazhdon studimet ne vitin e pare ne fakultetin e Drejtesise , Universiteti i Tiranes.

Fiona ka marre pjese ne shume aktivitete artistike dhe kulturore duke perfaqesuar dhe Shqiperine ne arenen nderkombetare.

Ajo ka nje angazhim 3 vjecar ne Levizjen Rinore per Integrim ku qe ne fillim ka koordinuar gjimnazin Qemal Stafa dhe ne Maj te vitit 2016 u zgjodh ne Kryetare e Gjimnazisteve te LRI ne Konventen Kombetare te Gjimnazeve . Ne strukturen e re drejtuese te LRI te zgjedhur nga Komiteti Drejtues Kombetar Fiona mban gjithashtu postin e Sekretares se Marrdhenieve me Publikun te LRI .