Endrit Braimllari: LRI, strategji dhe politika për promovimin e talenteve të reja Lëvizja Rinore për Integrim e Shkodrës

Endrit Braimllari: LRI, strategji dhe politika për promovimin e talenteve të reja Lëvizja Rinore për Integrim e Shkodrës organizoi këtë fundjavë një sërë aktivitetesh sportive ku qindra të rinj nga i gjithë rrethi morën pjesë dhe garuan në disiplina të ndryshme sportive si tenis, futboll, volejboll, basketboll etj. Në këtë aktivitet mori pjesë dhe kryetari …

/ In Archived Articles / By LSI / Comments Off on Endrit Braimllari: LRI, strategji dhe politika për promovimin e talenteve të reja Lëvizja Rinore për Integrim e Shkodrës