Category: Archived Articles

Lëvizja Rinore për Integrim ka zhvilluar një bashkëbisedim mes studentëve shqiptarë dhe disa pedagogëve anglezë

Lëvizja Rinore për Integrim ka zhvilluar një bashkëbisedim mes studentëve shqiptarë dhe disa pedagogëve anglezë mbi ndryshimet e sistemit arsimor shqiptar me atë anglosakson. (more…)

/ In Archived Articles / By LSI / Comments Off on Lëvizja Rinore për Integrim ka zhvilluar një bashkëbisedim mes studentëve shqiptarë dhe disa pedagogëve anglezë