Aktiviteti i LRI Gjirokastër në ditën pa makina

Data 22 shtator është quajtur si dita pa makina në të gjithë botën. Si e tillë të rinjtë e LRI Gjirokastër organizuan një shëtitje me biçikletë përgjatë pedonales për të përcjellë mesazhin sensibilizues ndaj komunitetit gjirokastrit se të lëvizësh pa makina eshte më e shëndetshme për njerëzit dhe në mbrojtje të mjedisit.

/ In News / By LSI / Comments Off on Aktiviteti i LRI Gjirokastër në ditën pa makina