• Endrit Braimllari: Sistemi arsimor, prioritet madhor për LRI-në. 2012


  Lëvizja Rinore për Integrim organizoi një aktivitet ditën e sotme në “Qytetin Studenti”, në kuadër në fillimit të vitit të ri akademik 2012-2013 i cili starton nesër në të gjitha universitetet publike dhe private. Qindra të rinj të Lëvizjes Rinore për Integrim mirëpritën dje në “Qytetin Studenti” të gjithë ata të rinj që vijnë për të studiuar në Tiranë nga rrethet.

 • Meta- 30 perqind e Konventës Kombëtare janë te rinjtë. 2012


  Meta merr pjese ne Konventen e LRI.
  Lezha se shpejti qytet universitar.
  LRI, pjese e rëndësishme e ndryshimìt dhe progresit.
  LSI, Parti e te rinjve me kuroja dhe solìdare.
  Duhet atdhedashuri dhe vullnet polìtik për te marre statusi.
  Interesat kombëtare duhet te ngrihen mbi interesin e partive politike.

 • Lidhja Mbarëshqiptare e Forumeve, LRI në takimin e Preshevës 2012


  Lëvizja Rinore për Integrim ka marrë pjesë në takimin e 5-të së Lidhjes Mbarëshqiptare të Forumeve Rinore të mbajtur në Preshevë. Kreu i LRI-së, Endrit Brahimllari, gjatë fjalës së tij në këtë forum vuri në dukje rëndësinë e promovimit të vlerave historike e kulturore të trevave shqiptare.

 • Endrit Braimllari: LRI, strategji dhe politika për promovimin e talenteve të reja 2012


  Lëvizja Rinore për Integrim e Shkodrës organizoi këtë fundjavë një sërë aktivitetesh sportive ku qindra të rinj nga i gjithë rrethi morën pjesë dhe garuan në disiplina të ndryshme sportive si tenis, futboll, volejboll, basketboll etj. Në këtë aktivitet mori pjesë dhe kryetari i Lëvizjes Rinore për Integrim, Endrit Braimllar.

LRI: Të vendosur për t’i ofruar rinisë shqiptarë një sistem arsimor që sjell punësim

10308124_782376935108900_6032171878946261132_n.jpg

Lëvizja Rinore për Integrim ka zhvilluar një bashkëbisedim mes studentëve shqiptarë dhe disa pedagogëve anglezë mbi ndryshimet e sistemit arsimor shqiptar me atë anglosakson. Ky aktivitet u zhvillua në ambientet e Muzeut Kombëtar dhe merrnin pjesë qindra të rinj. Ndër të ftuarit ishin Liam Ëidman, drejtori i studentëve ndërkombëtarë për ‘Queen Mary University’ në Londër, …

Me shume →

Matura Shtetërore kërkon zgjidhje. Barazi, meritokraci, transparencë

LRI Matura Shteterore

LRI, tryezë bashkëbisedimi me gjimnazistët për reformimin e Maturës Shtetërore   Matura shtetërore dhe problemet e saj ka qenë çështja e shtruar për diskutim në një tryezë të mbajtur nga Lëvizja Rinore për Integrim, tryezë diskutimi me gjimnazistët e Tiranës me titull “Matura Shtetërore kërkon zgjidhje. Barazi, meritokraci, transparencë”. Lëvizja Rinore për Integrim kishte ftuar …

Me shume →

Endrit Braimllari: Sistemi arsimor, prioritet madhor për LRI-në

SONY DSC

LRI, uron studentët me rastin e vitit të ri akademik. Lëvizja Rinore për Integrim organizoi një aktivitet ditën e sotme në “Qytetin Studenti”, në kuadër në fillimit të vitit t ë ri akademik 2012-2013 i cili starton nesër në të gjitha universitetet publike dhe private. Qindra të rinj të Lëvizjes Rinore për Integrim mirëpritën dje …

Me shume →

Lidhja Mbarëshqiptare e Forumeve, LRI në takimin e Preshevës

290395_530793986947582_197055850_o

Lëvizja Rinore për Integrim ka marrë pjesë në takimin e 5-të së Lidhjes Mbarëshqiptare të Forumeve Rinore të mbaj tur në Preshevë. Kreu i LRI-së, Endrit Brahimllari, gjatë fjalës së tij në këtë forum vuri në dukje rëndësinë e promovimit të vlerave historike e kulturore të trevave shqiptare. “Të rinjtë kanë rol të rëndësishëm në …

Me shume →